Op • Stævneposten • DM • VM for par • VM
 


DM i Jels - 248 spillede - 247 gennemførte

Lørdag den 17. maj var der individuelt krolf DM ved Jels Motel og Sportscenter.
KØK's Bent Jacobsen havde været til noget komsammen i Jels på motellet, og så straks at det kunne bruges til et stævne med masser af plads både ude og inde.
Stævneudvalget så på sagen, og var helt enige, så derfor havnede DM i Jels.

Det var tørvejr, men der var en noget kølig vind hele dagen, så varm påklædning var påkrævet. En enkelt drog af inden sidste kamp blev skulle spilles, men her trådte en af samaritterne hjælpende til.


Der spises morgenmad.

Stævnet forløb uden uheld, tidsplanerne holdt, ingen fejl i registreringer og beregninger, maden var god og velorganiseret, så det var så tæt på perfekt som det næsten kan komme. Stor ros til stævneudvalget.

Det var kampspil der var det primære, og der blev da også kæmpet hårdt på alle 4 baner. Da alle kampe var spillet, viste det sig at man skulle have over 68 point for at være sikker på at komme videre. Nogle af dem med 68 kom også med blandt de 68. Første dem med flest 1. pladser, derefter dem med flest 2. pladser osv.
Var det derefter stadig lige, er det færrest slag i slagspillet der tæller, og skæbnen ville selvfølgelig, at nr. 36 og 37 stod helt lige på disse punkter. Så måtte vi ty til bedste runde, og her var det Heidi Pedersen, Vamdrup (Madholdet) der var en lille bitte smule bedre end Lilian Rasmussen, Favstrup (Hullet), så Heidi var med og Lilian ude.

Semifinale 1 - bane 2

Her mødtes Harald Petersen, Skydebjerg, Bent Jacobsen, Ødis (KØK), Niels Knudsen, Asperup (Baskerne), Verner Jessen, Rødding, Anders Zacho, Ødis (KØK) og Heidi Pedersen, Vamdrup (Madholdet).
Det blev en tæt kamp, hvor det endte med 5 spillere med 29 til 32 slag. Den eneste der skilte sig ud var Niels, som startede med hole-in-one og lavede 2 mere undervejs, så han endte på fantastiske 22 slag.
Harald fil 29 slag, Bent 30, Anders og Heidi 31 og Verner 32 slag.


Anders Zacho i koncentreret stil. Billedet er vist ikke fra semifinalen.

Semifinale 2 - bane 3

Også her var der en der startede med hole-in-one, men det blev ved den ene og en af de andre spillere lavede også en enkelt undervejs, så det blev også meget lige i denne semifinale.
Linet Olsen, Asperup (Baskerne) vandt med 29 slag foran Jørgen Kjær, Haderslev (Agrarerne) med 30 og Krista Andreasen, Seest (SIS), ligeledes med 30 slag.
Der efter kom Arne Wind, Haderslev (Agrarerne), Knud Jørgensen, Haderslev (Agrarerne) og Tove Basse, Gram (Fuglsang) med henholdsvis 31, 32 og 37 slag.


Linet Olsen.

Semifinale 3 - bane 1

Denne semifinale blev vundet af Søren Lyngdal Christensen, Ødis Kroge (KØK) med 25 slag, hvor han med sikkert spil og en hole-in-one på hul 6 lagde sig i spidsen, hvor han blev til det sidste.
Knud Jensen, Glamsbjerg (Aktivisterne) fulgte Søren til dørs med 27 slag, og også Egon Poulsen, Sdr. Stenderup (KØK) og Helge Jacobsen, Tiset (Fuglsang) gik fine runder på 28 slag.
Ulla Jensen, Vejlby (ViGo'e) og Frede Thuesen, Haderslev (Agrarerne) gik runder på 30 og 32.


Går det mon godt? Billedet er fra finalen.

Semifinale 4 - bane 2

En semifinale med 2 spillere der fik 2 hole-in-one hver, men Denn Phengsai, Asperup (Baskerne) vandt med 23 slag foran Jørgen Midtgaard, Ødis Bramdrup (Madholdet) med 26 slag. Bent Kudsk, Gram (Fuglsang) brugte ikke hole-in-one, men nåede alligevel ned på 28 slag. Henning Bloch, Ødis (KØK) og Hans Christian Juhl, Haderslev (Agrarerne) brugte 30 slag og Mogens Christensen, Gram (Fuglsang) brugte 34 slag.


Henning Bloch putter kuglen i hul.

Semifinale 5 - bane 3

Denne semifinale blev vundet af Anders Hundebøll, Fredericia (DKK) der endnu engang demonstrerede enestående sikkert spil. 11 gange 2 og 1 3'er - 25 slag - er svært at hamle op med. Ikke desto mindre pressede Maja Mathiesen, Lunderskov Anders hårdt. På 11. hul brugte Maja dog sin 2. 3'er og endte dermed på 26 slag.
Laurids Beck, Rødding brugte 29 slag, Erik J. Pedersen, Haarby 30, Børge Christensen, Rødding 31 og Helle Jacobsen, Vamdrup (KØK) 34 slag.


Anders Hundebøll i sin karakteristiske kroketstil.

Semifinale 6 - bane 1

I denne semifinale var kun 11 årige Johannes Larsen, Ødis Bramdrup (Madholdet) overraskende med, og så endda den med flest point af de 6 deltagere .Det blev en tæt affære, men Johannes spillede som en gammel erfaren krolfspiller, med masser af selvtillid og gå-på-mod, og da det kneb lidt, tog han en hole-in-one i brug. Det endte med 29 slag til Johannes, hvilket var 1 færre end Bjarne Runge, Favstrup (Hullet). Derefter kom Per Kristensen, Vamdrup (KØK), Thorkild Didricksen, Vamdrup og Anita Dam, Vamdrup med 32 slag og endelig Bente Kjærgaard, Fredericia (ViGo'e) med 35 slag.


Johannes Larsen imponerede alt og alle.
Selv var han ganske uimponeret.

Finale - bane 4

I finalen stod så Niels Knudsen, Asperup (Baskerne), Linet Olsen, Asperup (Baskerne), Søren Christensen, Ødis Kroge (KØK), Denn Phengsai, Asperup (Baskerne), Anders Hundebøll, Fredericia (DKK) og Johannes Larsen, Ødis Bramdrup (Madholdet).

Her kommer en stribe billeder fra finalen

På hul 3 lavede Søren Hole-in-one, men Anders svarede igen på hul 4.
Efter hul 6 var stillingen den, at Anders havde 11 slag, Søren 12, Linet 14, Denn 15, Niels 16 og Johannes 19.
Der skete faktisk ikke de store forskydninger undervejs på de sidste 6 huller, så da det endte, havde Anders 25 slag, Søren 26 og Linet 30. Niels havde overhalet Denn med 32 slag mod 33 og nr. 6 blev Johannes med 37 slag, men drengen har nu en masse fans til de næste mange finaler han når frem til.


Fra venstre: Søren L. Christensen, Arne Wind som stedfortræder for Anders Hundebøll,
Linet Olsen, Niels Knudsen, Denn Phengsai og Johannes Larsen.

Slagspil

I slagspil talte slagene på de 4 indledende runder, og her var Erik J. Pedersen, Haarby bedst med 109 slag. Der var ikke rigtig nogen der truede ham, da de 3 nærmeste alle havde 112 slag.
Denn Phengsai, Asperup (Baskerne) blev nr. 2 på bedste runde af de 3. Næstbedste runde havde Søren Christensen, Ødis Kroge (KØK) og fik dermed 3. pladsen. Arne Wind, Haderslev (Agrarerne) måtte dermed nøjes med 4. pladsen.
Nr. 5 blev Hans Christian Juhl, Haderslev (Agrarerne) med 113 slag og bedste dame blev Linet Olsen, Asperup (Baskerne) med 115 slag på 6. pladsen.


Fra venstre: Denn Phengsai, Erik J. Pedersen og Søren L. Christensen,
Arne Wind, Hans Christian Juhl og Linet Olsen.


Fighterpokalen "Det Gyldne Hul", som siges at bringe held,
gik til Hans Peter Eriksen fra Vamdrup.

Bane 1 havde et gennemsnit på 32,1 slag og bedste runder blev gået af Maja Mathesen, Lunderskov og Linet Olsen, Asperup (Baskerne) med 24 slag.
Bane 2 havde et gennemsnit på 31,9  og 5 spillere gik på 25 slag i de indledende runder, men i semifinalerne gik Niels Knudsen, Asperup (Baskerne) på 22 slag. Dagens bedste runde. I en anden semifinale gik Denne Phengsai, Asperup (Baskerne) på 23 slag.
Bane 3 havde et gennemsnit på 32,1 slag og bedste runde gik Esben Krog-Jensen, Lunderskov med 24 slag.
Bane 4 havde et gennemsnit på 33,2 og Denn Phengsai var nede på 23 slag med 4 gange hole-ion-one.

Resultater og billeder

Her er en liste med alle resultater sorteret på navn.

Den opdaterede World Cup Liste er her og verdensranglisten er her.

Her er et slide show med 300 billeder fra stævnet - billeder.
Man kan købe de enkelte billeder eller alle på en CD. Når showet er startet kan man klikke på "Full screen" i øverste højre hjørne af fotoet for at få størst mulige billede.

Her er lidt flere billeder, og det er altså den samme øl på de næste 4 billeder.


Lene Henriksen, Lene K. Jensen og Dorthe Bloch fik en flaske erkendtlighed
af stævneudvalgets formand, Arne Wind.
Mette L. Christensen hjalp faktisk også meget til ved computeren,
men hun må ikke drikke vin endnu.


PLC 22-07-10