Op • DM • VM • VM for par
 

abbh.gif (1663 bytes)


VM for par i Ødis

VM for par var som sædvanlig i forbindelse med Ødis IF’s sportsfest, denne gang en blæsende lørdag den 23. august. Bortset fra vinden var vejret faktisk helt fint, og da den lagde sig til aften, sad vi udenfor og spiste.

Vores pavillon klarede presset, selv om det holdt hårdt. Så vidt jeg kunne se, så det mindre godt ud med at par af de andre medbragte pavilloner. Jeg håber ikke skaderne blev for store.

Der var som sædvanlig lidt panik lige i starten, indtil jeg havde fået overblik over hvem der var kommet, og især hvem der IKKE var kommet. Et enkelt par udeblev, og et par var kommet, men havde ikke lige checket ind og jeg havde glemt et par, som selvfølgelig dukkede op. Jeg havde også glemt at Maja var 12 år og skulle spille med fast makker. Lidt kaotisk, men det gik da.
Børnereglerne var justeret lidt, for at få damer/herrer til at gå bedre op. Vi hævede aldersgrænsen til 13 år, hvilket gav en af drengene lov til at spille dame, så det gik bedre op. Så kom Søren, som jo er 13 år, og sagde, at så måtte han jo da for resten selv vælge makker, og det fik han så lov til. Så skete der jo bare lige det, at jeg glemte Jesper, som også er 13 år. Han skulle også have haft lov til at vælge makker. Undskyld Jesper!

Nå - der kom 55 par til start, og vi kastede os ud i det, og da den første forsinkelse var indhentet i løbet af en ½ time, kom tidsplanen til at holde resten af vejen igennem. Dejligt !
Jeg havde ydermere lavet små sedler med spilletider på, og dem har jeg fået megen ros for, så det må jeg hellere holde fast i.

I år var der af tidsmæssige årsager kun slagspil og intet kampspil. Vi var faktisk først færdige et sted mellem 17:30 og 18:00, så der var ikke tid til en kampspilsfinale.

Vi spillede 2 runder på hver af de 2 baner, og vinder blev Elise Frostholm, Ødis (KØK) og Ole Reeckmann, Kolding (KØK). Elise var mester i 2001 og Ole i 2002 i kampspil, så de har begge prøvet det før. Parret brugte 243 slag i alt på de 4 runder.


Ole Reeckmann, Kolding og Elise Frostholm, Ødis, begge fra KØK.

Nr. 2 blev Anna Mikkelsen, Vojens (Agrarerne) og Sten Andersen, Ødis (KØK) med 244 slag, tæt forfulgt af Vivi Reeckmann, Kolding (KØK) og Olav Petersen, Ødis (KØK) med 245 slag. Samme antal slag brugte Mette (11 år) og Peter Christensen, Ødis Kroge (KØK) på 4. pladsen, men Vivi og Olav havde gået den bedste runde.


Anna Mikkelsen, Vojens (Agrarerne) og Sten Andersen, Ødis (KØK)


Vivi Reeckmann, Kolding og Olav Petersen, Ødis, begge fra KØK 

Bedste runde på bane 1 gik Jan(e) Dyrok, Asperup (Baskerne) og Thomas Lund, Ødis (KØK) med 53 slag. Det var bedre end den bedste runde på bane 2, som ellers var lidt nemmere. Bane 1's gennemsnit lå på 68,26.
Bane 2's gennemsnit var på 66,54, og her var der 3 par der gik runder på 54 slag. Det var Elly Petersen, Fredericia (DKK) og Thorkild Didricksen, Vamdrup (VKK), Christian Andersen, Viby og Arne Wind, Haderslev (Agrarerne) samt førnævnte Vivi og Olav.

Bedst udklædte var uden tvivl Jan(e) Dyrok, som skal have megen ros for udklædningen, det gode humør og specielt modet. Ved at Jan skiftede til Jan(e), kom der faktisk 2 herrer mere med til stævnet, hvilket de selvfølgelig er taknemmelige for.

Her er resultaterne fra stævnet i PDF format. Har du problemer med at læse PDF filer, så hent en ny Acrobat Reader ved at klikke på dette link.

Glemte sager

Under oprydningen fandt vi en grå/blå/rød regnjakke størrelse XL af mærket Greenlands.
Jeg har også stadig et par sko fra VM i Fredericia. Det er et par hvid/blå vistnok Nike sportssko størrelse 44,5. Der er et par sorte Nike strømper i også. Det ligner noget til en halvstor dreng.
Ring til mig, hvis det er noget I savner.

På følgende adresse kan man se (og købe) alle billeder : http://int.pixum.com/viewalbum/?id=1290619

Billeder på CD

Man kan rekvirere en CD med alle billeder. Det koster en brændbar CD plus porto, som i alt vel max. er 20 kr.


PLC 22-07-10