Op • DM • VM • VM for par
 

VM Billeder 2003

Sponsorer

abbh.gif (1663 bytes)

   

                                                                                 
SuperBrugsen ErritsøRestaurant HannerupSkov


VM i Fredericia

Lørdag den 26. juli løb det 15. individuelle VM i krolf af stablen. 

Der kom en hel del afbud dagen før stævnet, og et par stykker på selve dagen, så vi endte på 174 deltagere. En enkelt gik tidligt og nåede kun 2 runder og blev dermed diskvalificeret, så slutresultatet blev 173 spillere der gennemførte stævnet.

Vejret var fint. Der kom en lille byge lige i starten, men det var faktisk ikke noget at snakke om, selv om vejrudsigten i dagene op til stævnet havde truet med mere regn. Nu blev det bare bedre og bedre som tiden gik, og med en temperatur på 20-22 grader var det nærmest perfekt.

Først spillede vi slagspil. Alle fik 1 kamp på hver af de 4 baner i puljer á 3-5 spillere. De få puljer med 3 spillere skyldtes dem der ikke dukkede op eller tog tidligt hjem. Slagspillet sluttede ca. 15:30.
Til sidst talte vi slagene sammen, og vinder blev Lene Henriksen, Ødis Kroge (KØK) med 129 slag i alt. Det er 2. gang hun har vundet den titel.
Nr. 2 blev hendes far og opfinder af spillet, Frits Henriksen, Asperup (Baskerne) med 130 slag og nummer 3 med 133 slag blev Henning Thomsen, Fredericia - formand for den arrangerende klub DKK.


Lene måtte have hjælp til at bære præmierne og Den Gyldne Kølle.

Sidst - og dermed vinder af den lykkebringende "pokal" Den Firkantede Kugle - blev Karsten Ringholm, Nysted (Nyserne). 

Vi har ikke nogen ægte udlændinge, men Christian Bentzon Guerriero fra Favstrup (Hullet) er født og opvokset i Portugal, men har i de sidste par år boet i Danmark. Han blev bedste udlænding med en placering som nr. 58.
Hos damerne blev norske Nora Kjær, Haderslev (Agrarerne) nr. 101, Thailandske Nee Dyrok, Asperup (Baskerne) nr. 146 og sydafrikanske Lesley Christensen, Nysted (Nyserne) blev nr. 148.

Den bedste runde blev gået af Hans Fink Petersen, Haderslev (Agrarerne) på 26 slag. Bedste damerunde gik Birthe Bjørn, Glamsbjerg (Aktivisterne) med 29 slag. Hos børnene var det Mette Lyngdal Christensen, Ødis Kroge (KØK) med 2 runder på 33 slag og Anders Hansen, Nørre Aaby (Baskerne) med 36 slag, der var de bedste.

Der var en enkelt lille fejl i indtastningen, som gjorde at en spiller hoppede ind på en placering i 50'erne, og dermed forskød resten en enkelt placering. Heldigvis var han ikke mellem de 36 bedste.

Slagspillet var blevet lidt forsinket, så den store plan jeg havde lavet, hvor alle kom til at spille, blev droppet til fordel for den lille plan hvor kun de 36 bedste fra slagspillet kom til at spille kampspil. Resten af spillerne har fået samme placering i kampspil som de havde i slagspil. Dette udelukkende af hensyn til verdensranglisten.

De 36 spillere blev fordelt i 6 puljer á 6 spillere, og så blev der spillet på alle banerne. Kun puljevinderen gik videre, så det var virkelig strenge krav.


Sten, Anders, Peter, Poul, Bent Ole og Jørgen.

Vinderne, og dermed finalisterne blev, Bent Ole Serup, Fredericia (ViGo'e) - men først efter omkamp med Alex Thomsen (Lunderskov) - Jørgen Kjær, Kelstrup (Agrarerne), Sten Andersen, Ødis (KØK), Anders Sørensen, Fredericia (DKK), Peter Christensen, Ødis Kroge (KØK) og endelig debutanten Poul Duch Rasmussen, Laven (Kølleklubben).

Poul og Jørgen lagde sig i spidsen med et par slag eller 3, men det smuldrede på hul 6, og havde Jørgen, Poul og Anders alle 17 slag, Peter 18, Sten 20 og var hægtet lidt af med Bent Ole 23 slag.
Hul 7 bragte Peter op på siden af de andre på 20 slag, Sten havde 24 og Bent Ole 27.
Så var det Peter lavede hole-in-one på 8. hul og bragte sig i spidsen, men satte straks lidt til igen, så efter hul 10 havde Peter 27, Poul 28, Anders 30, Jørgen 31, Sten 31 og Bent Ole 35 slag.
På hul 11 skete der det beklagelige, at den ellers gode dommer Ib kom til at forstyrre Poul inden han skulle slå. Derfra hvor Ib stod, så det ud som om Poul havde lagt sin kugle foran startstregen, men stregen var faktisk lidt skæv i forhold til næste hul, og for resten efterhånden også noget udvisket, så Ib så forkert. Poul fik selvfølgelig lov til at slå derfra hvor han havde lagt kuglen, og selvfølgelig også den tid han skulle bruge for at koncentrere sig på ny, men noget gik altså galt, og Poul brugte en 6'er. Ærgerligt!!!


Dommeren (Ib) kom til at forstyrre Pouls koncentration, og så kom han til at ligge skidt.

Andre havde også lidt problemer, så det endte med at Peter nu stod på 30 slag, Jørgen, Sten, Anders, og Poul på 34 og Bent Ole på 38 slag.
Hul 12 bragte lidt spredning i de 4 der lå lige, men Peter var der ingen der kunne hente. Peter vandt med 32 slag, hvilket var 3. gang han vandt den titel.


Peter med Den Gyldne Kugle

Nummer 2 blev Poul med 36 slag efter omkamp med Sten, som altså blev nr. 3. Nummer 4 med 37 slag blev Jørgen efter omkamp med Anders, og på 6. pladsen kom Bent Ole med 41 slag.

Til sidst var der fællesspisning i teltet og præmieoverrækkelse, som foregik i den sædvanlige afslappede stemning. 

Glemte sager

Under oprydningen fandt vi en hvid/blå Yonex jogging jakke og et par sportssko stor drengestørrelse i plasticpose. Ring til mig, hvis det er noget I savner.

Her er resultaterne i Acrobat PDF format

Her er resultaterne i Excel format - Jeg har opserveret nogle problemer med dette regneark.

En stor tak til Carlo Petersen, Fredericia, for det arbejde han lagde i VM. Også en tak til hele DKK, som med stor iver og selvfølgelighed også knoklede for sagen. Og til FFFIF som lagde faciliteter til hele arrangementet.


Carlo Petersen fra DKK og FFFIF

Også en stor tak til Dorthe "så er det NU" Bloch, som styrede slagets gang hele dagen.


Dorthe høstede dagens største bifald !!


Jeg tror det er Ejvind fra Vamdrup der har sendt kuglen op i luften


Denne engelske gentleman er i virkeligheden Preben Ringholm, Øster Ulslev.

 

Endnu en side med billeder hvis du klikker her

Og endnu engang flere billeder, men her kan du se et "SlideShow" og ydermere købe billederne enkeltvis på papir.
Brug dette link : http://int.pixum.com/viewalbum/?id=1290623


PLC 22-07-10