Op • VM i 89 • VM i 90 • VM i 91 • VM i 92 • VM i 93 • VM i 94 • VM'er i 95 • VM & DM'er i 96 • VM & DM'er i 97 • VM & DM'er i 98 • VM & DM'er i 99 • Stævner 2000 • Stævner 2001 • Stævner 2002 • Stævner 2003 • Stævner 2004 • Stævner 2005 • Stævner 2006 • Stævner 2007 • Stævner 2008 • Stævner 2009 • Stævner 2010
 

Til VM for par Til individuelt VM

VM'er i 95

VM for par 95 ved sognefesten på Ødis Sogneskole (24 par/48 deltagere)

For første gang skulle der holdes VM for par, og vi (Kurt Frederiksen, Ødis Krolfklub, og Peter Christensen, Krolfklubben i Ødis Kroge) besluttede at holde det ved sognefesten i Ødis den 18. juni.
Der skulle være 3 par (6 spillere) på banen ad gangen, og det var det par der tilsammen havde færrest slag der vandt. Turneringen blev lavet således, at der var lodtrækning før hver runde, og det bedste par gik videre (somme tider 2 bedste par).
Det endte med 3 par i finalen, og her vandt Inger og Villy Christiansen fra Ødis Kroge over Dorthe og Ove Poulsen, Ødis. På 3. pladsen kom Hanne Kristensen, Nyborg, der spillede sammen med Nicolai Clausen, Otterup.
Samtidig med VM for par, havde vi en lille slagspilsturnering, og her vandt Ove suverænt foran Kurt Frederiksen, Ødis, og Villy.
Vi havde et udmærket stævne på en meget flad bane, men de udstillede forhindringer sørgede for den spredning der skulle til. Lodtrækningen gjorde, at der var nogen par der var heldige og andre uheldige, men sådan skal det altså være.
Parrene fik nogle point til verdensranglisten, men da det var for par, fik stævnet kun tildelt det halve at et normalt individuelt VM.

Top 10
Nr. Kampspil Slagspil
1 Inger & Villy Christiansen
Ødis Kroge
KØK
Ove Poulsen
Ødis
KØK
2 Dorthe & Ove Poulsen
Ødis
KØK
Kurt Frederiksen
Ødis
ØK
3 Hanne Kristensen & Nicolai Clausen
Nyborg & Otterup
NÅK
Villy Christiansen
Ødis Kroge
KØK
4 Hanne & Kurt Frederiksen
Ødis
ØK
Frits Henriksen
Nr. Åby
NÅK
5 Morten Bording & Michael Christensen
Ødis Kroge & Ødis
KØK & ØK
Nicolai Clausen
Otterup
NÅK
6 Pia Hansen & Frits Henriksen
Odense & Nr. Åby
NÅK
Peter Christensen
Ødis Kroge
KØK
7 Vivi Damgaard & Ole Reeckmann
Kolding
ØK
Olav Petersen
Ødis
KØK
8 Marianne & Henning Christoffersen
Ødis
Lene Henriksen
Ødis Kroge
KØK
9 Hanne & Thomas Buhl
Ødis
ØK
Dorthe Poulsen
Ødis
KØK
10 Grethe & Olav Petersen
Ødis
KØK
Inger Christiansen
Ødis Kroge
KØK


Til VM for par Til individuelt VM

VM 95 på græsset omkring Niels og Anne Dortes drivhus i Åsum ved Odense ( 74 deltagere)

Der blev spillet VM på et lidt fladt stykke græs omkring gartner Niels Block Larsens drivhus den 1. juli. Det lyder risikabelt, men var er en cementsokkel på drivhuset til at tage de værste vildskud. At stykket var fladt, betød bare at vi igen havde stillet noget drilleri op. Da nogle af hullerne var placeret i hestefolden, var der jo heller ikke alt for jævnt. Desuden var der en lille fordybning ved hul 4, som kostede en hel del slag til de fleste.
I skyggen var der køligt og i solen var der varmt, men solen skinnede hele dagen, så vi kunne ikke klage. Ved spisetid var det dejligt, og alle sad udendørs og spiste. Altså en rigtig god dag, også mht. vejret.
Med hensyn til spillet, var der ikke helt så mange overraskelser som tidligere. Kurt Frederiksen, Ødis (Verdensmester i slagspil), gik dog bag ud af dansen i første runde, men ellers var der vist ikke de store sensationer.
Undervejs var Helle og Ulriks datter Maj så uheldig at slå hul i hovedet, så Helle og Niels var en tur på skadestuen med hende. Det kostede den videre deltagelse for ambulancetjenesten, hvilket jo var nødvendigt men beklageligt. Der var også en der blev væk undervejs, så i virkeligheden var vi altså 77 spillere.
I finalen stod Lene Henriksen, Ødis Kroge (regerende verdensmester), gemalen Peter Christensen, Ødis Kroge, Margrethe Juul, Bøgeskov, hendes mand Jørn Juul, Bøgeskov, Ulrik Sørensen, Strib og Ole P. Nielsen, Fredericia.
Ole havde et uheldigt 3. hul, som helt ødelagde koncentrationen i resten af kampen. Ulrik, Peter og Lene spillede stabilt, og de fulgtes pænt ad til hul 9. Jørn og Margrethe var nogle få slag efter, men formåede ikke at komme op og true de 3 andre.
På 9. hul havde Ulrik en 5'er, og Peter og Lene havde henholdsvis 2 og 3, og så var stillingen Peter 25, Lene 25 og Ulrik 27.
På hul 10 var Peter 1 foran Lene, på hul 11 var det lige igen og på hul 12 havde Peter en sikker 2'er og Lene et umuligt put til en 2'er. Det klarede hun selvfølgelig, og så var stillingen Peter 32, Lene 32, Ulrik 36, Jørn 38, Margrethe 40 og Ole var også med. Altså omkamp mellem 'ægteparret' Lene og Peter.
Peter startede med at lægge sig til en 2'er. Da Lene skød, var der et løstgående barn der besluttede sig for at fise tværs over banen, og hun rettede selvfølgelig skuddet af. Lene påstår selvfølgelig hårdnakket, at det var en hole-in-one der blev spoleret.
Hun blev dikteret et omskud, selv om hun faktisk hellere ville have skudt derfra hvor den lå, og det smuttede tæt forbi hullet og om bag flaget. Peter puttede sin 2'er, og Lene kunne ikke komme til for flaget, og så fik vi en ny verdensmester i kampspil, Peter Christensen, Ødis Kroge.
I slagspil var det også Peter der løb med laurbærrene, hvilket var hans 2. sejr i slagspil. Han brugte kun 125 slag i de 4 første runder. Ulrik Sørensen, Strib, blev nr. 2 med 137 slag og nr. 3 blev Torben Søgård, Nr. Åby, med 140 slag.
Bedste dame blev selvfølgelig Lene Henriksen, Ødis Kroge, med i alt 142 slag, hvilket gav en 5. plads i slagspillet.
De bedste runder blev gået af Peter Christensen, Ødis Kroge, hos herrerne med 28 og Lene Henriksen, Ødis Kroge, hos damerne med 31 slag.
Den firkantede kugle gik i år til Dorte Block Hansen, Odense, men hun kæmpede også bravt for at få den.

Top 10
Nr. Kampspil Slagspil
1 Peter Christensen
Ødis Kroge
KØK
Peter Christensen
Ødis Kroge
KØK
2 Lene Henriksen
Ødis Kroge
KØK
Ulrik Sørensen
Strib
SaS
3 Ulrik Sørensen
Fredericia
DKK
Torben Søgård
Nr. Åby
NÅK
4 Jørn Juul
Bøgeskov
ViGo'e
Ole P. Nielsen
Fredericia
ViGo'e
5 Margrethe Juul
Bøgeskov
ViGo'e
Lene Henriksen
Ødis Kroge
KØK
6 Ole P. Nielsen
Fredericia
ViGo'e
Jørn Juul
Bøgeskov
ViGo'e
7 Leif Frank
Fredericia
ViGo'e
Brian Schou
Strib
SaS
8 Hanne Kristensen
Nyborg
NÅK
Kurt Frederiksen
Ødis
ØK
9 Henning Thomsen
Fredericia
DKK
Jens Hauge Nielsen
Nr. Åby
NÅK
10 Mikkel Kærgård Nielsen
Fredericia
ViGo'e
Henning Thomsen
Fredericia
DKK