Madholdet på de 3 første pladser i Århus.

51 deltagere fra 9 forskellige klubber var mødt op til stævnet.
Hele dagen var der flot solskin. Stævnet var tilrettelagt på en lidt anden måde end de tidligere år, hvor man har spillet finaler og spist om aftenen efter spillet.
I år havde man valgt at lade alle spille slagspil, en gang på hver af de fire baner, og lade bedste sammenlagte resultat være afgørende for den endelige placering.

Der blev startet med morgenkaffe i de opsatte telte, derefter styrede Anders Zacho Jørgensen fra DKU spillet. Han havde i forvejen printet alle kampsedlerne ud, råbte holdene op en efter en, og gav kampsedlen til den der førte regnskabet, og som også spillede med. Det fungerede fint, men da en del deltagere udeblev og nogle andre kom til, så gav det lidt forvirring, og krævede nogen smidighed hos Anders, men det gik.
Det var meningen at alle skulle spille en gang på hver af de fire baner, men det lykkedes ikke helt, så nogen af deltagerne kom til at spille to gange på samme bane.

Efter de to første runder blev der spist sandwich. Så blev der en anden sammensætning af deltagerne, så de fleste fik nye at spille imod.

Til sidst var der præmieuddeling og vinderne blev hyldet.
Vinder blev Bent Jørgensen med 106 slag foran Freddy Dall med 110 og Peter Grave med 111 slag. Henny fra Tranbjerg blev bedste lokale på 4. pladsen med 112 slag.
Se alle resultaterne her.

Grethe Bjerre fortalte om det næste store arrangement, Landsmesterskabet for hold, lørdag den 14. september 2013, hvor alle kan deltage, selv om de ikke er medlem af en klub.

Så var der oprydning og deltagerne kunne drage af sted ca. kl. 16. De fleste ville gerne komme igen næste år, til et arrangement fra 9-16, så det vil klubben vælge, da det er lettere at få klubber og deltagere med fra nærområdet.

Erik Mathiasen

Tranbjerg Krolf Klub