VinMedMere

krolfbutikken

Audika

 

ParKrolf 2019

Det  blev spillet lørdag den 15. juni i Skærbæk, Sønderjylland og Lundsmark Krolfklub arrangerede.

Der skal som sædvanlig lyde en stor tak til den arrangerende klub. Det er rart at der er nogen der gider have os, og når det så oven i købet er i Lundsmark, som har arrangeret flere stævner og dermed har en velsmurt og afprøvet organisation, gør det kun endnu bedre. Tak til Lundsmark, anført af formand Doris Mortensen.

20190615 085758

Diverse vejrudsigter havde lovet masser af regn hele dagen, men jeg er overbevist om at vi var rigtig heldige i Skærbæk. Det regnede indtil vi skulle starte, men så kom der stort set ikke vand før semifinalerne skulle spilles. Der kom så også en skylle, men det stoppede forholdsvis hurtigt og blev ikke til noget alvorligt, hverken i semifinale eller finale.

IMG 20190615 114319

Der var noget rod med nogle par, og det endte med at vi begik en fejl, eller rettere 2, men det kommer jeg ind på længere nede i dette "skriv".

Jeg havde også pillet i tidplanerne og startede puljerne for hurtigt efter hinanden, så der i visse tilfælde var ventekø på banerne. Til gengæld var der rigtig god plads på banerne til andre tider. Det er noget jeg vil se om ikke det kan udjævnes, men problemet er, at vi skal have ledige dommere. Jeg tænker det kan betale sig at starte 5 puljer på en gang ved forskellige huller på hver af 3 baner - i alt 15 puljer - dommere er så dem der ikke spiller. Når de er færdige, er de de andre 15 puljer der skal spille efter samme system og dommerne er dem der spillede før. Men det bliver jo ikke afprøvet før til næste år.

20190615 161919

Til sidst var der spisning og præmieoverrækkelse i Skærbæk centret, og det var som sædvanlig hyggeligt og dejligt at få noget mad. Man bliver sulten af en lang dag i det fri.

20190615 183532 

Der var 4 baner, som var vidt forskellige. Nogle huller med lange afstande, andre med korte, men de 3 af banerne havde noget jeg vil kalde "landskabsmæssige udfordringer". Kun bane 2 var flad og ligetil, hvor man på de andre skulle både op og ned af bakker.

IMG 20190615 110909

Der var også en finalebaner på et skrå stykke oppe ved hallen. Et stykke hvor selv de kote huller virkede længere, da græsset var lidt sejt. Det var ikke rullegræs, hvis I forstår. Men skribenten synes jo at det var en fremragende bane.

IMG 20190615 110802

Slagspil

VinMedMere's nr. 100 præmie

Vores sponsor VinMedMere.dk giver et par flasker vin, men det skulle være til nogen der længere nede i rækkerne. Vi enedes om at nr. 100 får disse flasker vin, da der altid er en nr. 100 ved vores stævner.
Denne gang var de heldige Marie Kristensen og Jens Peter Jensen, Christiansfeld. 


DSCF6008
Her skulle så have været et billede af Marie og Jens Peter, men Gerda indkasserede de 2 flasker vin.

Damer

IMG 20190615 193637
Louise, Susanne, Rie, Else, Merete og Hanne.

1) Hanne Thye Petersen og Merete Schultz, Favstrup (Hullet) - 116 slag.
2) Rie Rasmussen og Else Christiansen, Seest (Seest BK) - 118 slag.
3) Louise og Susanne Boesen, Ejby (Ejby Krolfklub) - 120 slag.

Herrer

DSCF6002
Bent, Frede, Niels, Hans, Ole og Søren.

1) Søren L. Christensen og Ole Reeckmann, Haderslev/Kolding (Akademisk/KØK) - 112 slag.
2) Hans Johnsen og Niels O. Nielsen, Vamdrup (KØK) - 113 slag (27-27-28-31).
3) Bent Kudsk og Frede Nielsen, Gram (Slotsbyen) - 113 slag (27-27-29-30).

Mixed

 

DSCF6007
Johannes, Inger, Verner som stand-in for  Anne Marie og Kaj, Lene og Peter.

1) Lene Henriksen og Peter L. Christensen, Ødis Kroge (KØK) - 108 slag.
2) Anne Marie og Kaj Petersen, Hammelev/Vojens (Odin) - 115 slag (25).
3) Johannes O. Nielsen og Inger Petersen, Vamdrup (KØK) - 115 slag (27).

Kampspil

Da der blev kaldt ud til kampspils semifinaler for damer, viste det sig at en klub var kommet til at tilmelde sig forkert, så de 2 damer var sat sammen og de 2 herrer var sat sammen. En fejl ved tilmeldingen, for det skulle have være 2 gange mand/kone.
De havde henvendt sig til Carsten i dommerteltet, som sagde, at det klarede de med kuglepen.
Der er bare det ved det, at det havde være nok sidste år, hvor vi spillede i een stor blandet flok, men ikke i år, hvor vi skal dele folk i 3 kategorier - damer, herrer og mixed. Carsten skulle også have givet mig besked, så jeg kunne rette det, så undskyld fra Carsten til spillerne fra Øster Lindet.

20190615 161853

Nu var de endt i dame og herre kategorien, selv om de havde spillet som mand kone.
Vi kunne ikke lade dem spille i hverken dame eller herre rækken, så de blev pillet ud og andre sat ind.
Jeg skulle så have set at de rent faktisk var kvalificeret i mixed rækken, og manuelt sat den ind i det system - en redning på målstregen. Det fik jeg ikke lige gjort i farten, så også undskyld fra mig til Øster Lindet.
Altså 3 fejl på stribe - jo, der er rig mulighed for at begå fejl ved sådan et stævne - vi lærer hele tiden.

Damer 

Semifinale 1

Hanne Thye Petersen/Merete Schultz, Favstrup (Hullet), Doris Mortensen/Herdis Lorenzen, Lundsmark (Lundsmark), Karen Dall/Tove Krogh Jensen, Ødis Bramdrup (Madholdet), Inger Skov/Kirsten Munk, Fredericia (DKK). 

Efter 6 huller havde Inger/Kirsten 15, Hanne/Merete og Karen/Tove 16 og Doris/Herdis 17,l så alt kunne ske.
Efter 9 huller var billedet nogenlunde det samme, nu med 23 til Inger/Kirsten, 24 til Hanne/Merete og 25 til de 2 sidste par.
Inger/Kirsten sluttede stabilt med 3 gange 2, så der skulle hole-in-one til for at hente dem på deres 29 slag. Hole-in-one klarede Hanne/Merete, men satte et slag til på sidste hul, og så var der omkamp mellem disse 2 par. Den vandt Hanne/Merete.
Doris/Herdis og Karen/Tove endte begge på 32 slag.

Semifinale 2

Birthe Riber/Åse Lausen, Lundsmark (Lundsmark), Jytte Asmussen/Erna Christensen, Gram (Slotsbyen), Helle Jacobsen/Bente Nielsen, Vamdrup (KØK), Anna/Inga Hundebøll, Tarm (Snigskytterne).

Det startede fint for Anna/Inga med kun 14 slafg på de første 6 huller. Henne/Bente havde 15, Birthe/Åse 16 og Jytte/Erna 18.
Anna/Inga fortsatte det pæne spil, og efter 9 huller førte de med 22 slag stadig med Helle/Bente lige i hælene med 23 slag. De 2 sidste par var slet ikke hægtet af, for de havde 24 og 25, med Jytte/Erna som rosinen.
De sidste 3 huller gav lidt rokeringer og spredning, men ikke i fronten. Anna/Inga vandt med 29 slag foran Helle/Bente med 31, Jytte/Erna med 33 og Birthe/Åse med 35 slag.

Semifinale 3

Rie Rasmussen/Else Christiansen, Seest (SBK), Hanne Madsen/Lis Bonde, Tirslund (Tirslund), Henriette Sørensen/Mette Lassen, Toftlund (Tirslund), Tove Basse/Gurli Sørensen, Gram (Slotsbyen).

Efter 6 huller stod 3 par lige med 13 slag. Kun Hanne/Lis var "håbløst" bagud med 15 slag.
Efter 9 huller var der 2 par på 20 slag. Det var Rie/Else og Tove/Gurli, mens Henriette/Mette var sakket et enkelt slag bagud og Hanne/Lis havde 23.
Tove/Gurli sluttede med 3 gange 2, og da ingen lavede hole-in-one vandt de med 26 slag foran Henriette/Mette og Rie/Else, begge med 28 og Hanne/Lis med 31 slag.

Semifinale 4

Louise/Susanne Boesen, Ejby (Ejby), Gunhild Lydiksen/Gunna Jørgensen, Rødding (Rødding), Anni Husmann/Gitte Jessen, Tirslund (Tirslund), Ingrid Krab/Gunvor Hansen, Rødding (Rødding).

Efter 6 huller lå Louise/Susanne klart i spidsen, godt hjulpet af en hole-in-one på hul 6. De havde 14 slag og resten havde 18.
Efter 9 huller var der ikke meget der havde ændret sig. Nu førte Louise/Susanne med 21 slag foran Ingrid/Gunvor med 25 og 26 til de 2 sidste par.
I sidste ende vandt Louise/Susanne med 29 slag foran Ingrid/Gunvor med 33 og 34 til Gunhild/Gunna og Anni/Gitte.

Finale

Hanne Thye Petersen/Merete Schultz, Favstrup (Hullet), Anna/Inga Hundebøll, Tarm (Snigskytterne), Tove Basse/Gurli Sørensen, Gram (Slotsbyen), Louise/Susanne Boesen, Ejby (Ejby).

Louise/Susanne kom bedst i gang, men der gik kludder i det på hul 5 og 6, så efter 6 huller var det utrolig lige. 19 slag til Hundebøll og resten havde 18.
På de næste 3 huller fik Louise/Susanne en hole-in-one, således at de nu førte med 24 slag foran Hanne/Merete med 27 og 28 til de 2 sidste par.
Føringen holdt hjem, så Louise/Susanne vandt med 34 slag foran Hanne/Merete med 36 og 38 til både Anna/Inga og Tove/Gurli.
De 2 sidste par måtte spille om, og her vandt Anna/Inga.

DSCF5987
Tove, Gurli, Inga, Anna, Hanne, Merete, Louise og Susanne.

1) Louise og Susanne Boesen, Ejby (Ejby Krolfklub) - 34 slag.
2) Hanne Thye Petersen og Merete Schultz, Favstrup (Hullet) - 36 slag.
3) Anna og Inga Hundebøll, Tarm (Snigskytterne) - 38 slag (omkamp).
4) Tove Basse og Gurli Sørensen, Gram (Slotsbyen) - 38 slag (omkamp).

Herrer

Semifinale 1

Søren L. H. Christensen/Ole Reeckmann, Haderslev/Kolding (KØK), Torben/Jacob Knudsen, Vejlby (Baskerne), Tommy Steffensen/Villy Petersen, Hårby (Hårby), Hans Kurt Bendtsen/Michael Bertelsen, Skodborg (Kongeå).

Det startede som et parløb mellem Søren/Ole og Torben/Jacob, som endte med en føring til sidstnævnte med 13 slag, et slag foran. Hans Kurt/Michael havde 18 og Tommy/Villy havde 19.
Hul 8 gav hole-in-one til Tommy/Villy og en 8'er til Torben/Jacob, så der var virkelig rokade. Tommy/Villy fejrede den fine hole-in-one med en 6'er på næste hul, og pist var den glæde væk.
Efter 9 huller første Søren/Ole med 21 slag foran Hans Kurt/Michael med 24, Torben/Jacob med 27 og Tommy/Villy med 28.
Søren/Ole fortsatte deres stabile spil - måske lige bortset fra en afsluttende 4'er - og vandt med 28 slag. Hans Kurt/Michael havde 33, Torben/Jacob 36 og Tommey/Villy 37 slag.

Semifinale 2

Hans Johnsen/Niels O. Nielsen, Vamdrup (KØK), Børge Fisker/Kaj Schultz, Vojens (Odin), Mikael Knudsen/Simon Simonsen, Kalundborg (Borrehøj), Bent Pedersen/Erik Kamper, Nysted (Nyserne).

På de første 6 huller fik Børge/Kaj en hole-in-one og Mikael/Simon en 1'er, men det var meget lige. Hans/Niels og Børge/Kaj havde 14 slag og de 2 sidste par 15.
På de næste 3 bragte Hans/Niels sig foran med 21 slag med Børge/Kaj lige efter med 22. Der var 23 til de sidste 2 par.
Hans/Niels sluttede med 3 gange 2 og endte på 27 slag, foran Børge/Kaj med 29, Mikael/Simon med 30 og Bent/erik med 31 slag.

Semifinale 3

 Bent Kudsk/Frede Nielsen, Gram (Slotsbyen), Hans Peter Trans/Mogens Christensen, Gram (Slotsbyen), Casper N. Jensen/Nicolaj L. Aaskoven, Sønderborg/Odense (Akademisk), Mads Madsen/Ole Peter Hansen, Kolding/Lunderskov (KØK).

Det startede fin med en hole-in-one for Mads/Ole på huls, som gav en føring med 14 slag. Herefter kom Bent/Frede med 16, Hans Peter/Mogens med 17 og Casper/Nicolaj med 19.
Efter 9 huller var der lidt mere spænding, selv om Mads/Ole sadig førte. Nu med 22 slag, Bent/Frede havde 23, Hans Peter/Mogens 24 og Casper/Nicolaj med 27.
I sidste ende vand Mads/Ole med 29 slag med Bent/Frede list efter med 31, Hans Peter/Mogens med 32 og Casper/Nicolaj med 36 slag.

Semifinale 4

 Frede Hansen/Jørgen Ejby, Skydebjerg (Skydebjerg), Henrik Nielsen/Gunnar Ibsen, Brændstrup/Gram (Slotsbyen), Niels P. Nielsen/Bent Hansen, Skydebjerg (Skydebjerg), Kurt Juul/Marcus Juul, Lundsmark (Lundsmark).

Frede/Jørgen kom godt fra start og havde 14 slag efter 6 huller. Herefter kom Henrik/Gunnar og Niels/Bent med 17 og Kurt/Marcus med 18.
Efter 9 huller førte Frede/Jørgen stadig , nu med 22 slag. Alle andre havde 24.
Frede/Jørge holdt nerverne i ro, og de vandt med 30 slag. Herefter kom Kurt/Marcus med 31, efter en fin slutspurt, og derefter Henrik/Gunnar og Niels/Bent med 32 slag.

Finale

Søren L. H. Christensen/Ole Reeckmann, Haderslev/Kolding (KØK), Hans Johnsen/Niels O. Nielsen, Vamdrup (KØK), Mads Madsen/Ole Peter Hansen, Kolding/Lunderskov (KØK), Frede Hansen/Jørgen Ejby, Skydebjerg (Skydebjerg).

Efter 6 huller havde Søren/Ole bragt sig i spidsen med stabilt spil og 15 slag. Lige i hælene med 16 slag kom både Hans/Niels og Mads/Ole, mens Frede/Jørgen var hægtet lidt af med 20 slag.
Efter 9 huller førte Søren/Ole med 22 foran Hans/Niels med 24, Mads/Ole med 25 og Frede/Jørgen med 29 slag.
De sidste 3 rokerede intet, så Søren/Ole vandt med 30 slag foran Hans/Niels med 32, Mads/Ole med 34 og Frede/Jørgen med 37 slag.

DSCF5989
Frede, Jørgen, Mads, Ole Peter, Niels, Hans, Søren og Ole.

1) Søren L. Christensen og Ole Reeckmann, Haderslev/Kolding (Akademisk/KØK) - 30 slag.
2) Hans Johnsen og Niels O. Nielsen, Vamdrup (KØK) - 32 slag.
3) Mads Madsen og Ole Peter Hansen, Kolding/Lunderskov (KØK) - 34 slag.
4) Frede Hansen og Jørgen Ejby, Skydebjerg (Skydebjerg Krolfklub) - 37 slag.

Mixed

Semifinale 1

Lene Henriksen/Peter L. Christensen, Ødis Kroge (KØK), Kirstine/Kai Kristensen, Vojens (Agrarerne), Lis/Anders Hundebøll, Fredericia (DKK), Ruth/Egon Enemark, Rødding (Rødding).

Her gik det lystigt for sig med hole-in-one på de første 6 huller. På hul 5 lavede først Lene en, men straks lavede Kirstine en magen til på samme hul. På hul 6 var det så Lis der lavede en, men Lis/Anders var stadigvæk bagud efter en skidt start. De havde 16, Ruth/Egon havde 15, Kirstine/Kai havde 12 og Lene/Peter 10.
Lene/Peter spillede stabilt med 2'ere og havde efter 9 huller kun 16 slag. Kirstine/Kai havde 20, Lis/Anders 22 og Ruth/Egon 23.
Lene/Peter sluttede med 3 gang 3 og endte på 25 slag, men Kai lavede hole-in-one på hul 10, og med en toer på hul 11 stod de nu lige med Lene/Peter. Men de sluttede med en 4'er og så vandt Lene/Peter. Ruth/Egon endte på 32 og Lis/Anders på 33 slag.

Semifinale 2

Anne Marie/Kaj Petersen, Vojens (Odin), Henning Sellebjerg/Elise Frostholm, Skydebjerg (Skydebjerg), Arne Kock/Dorte Brems, Årup (Hårslev), Bent Jørgensen/Vinny Sørensen, Ødis Bramdrup (Madholdet).

Efter 6 huller førte Henning/Elise med 14 slag foran Bent/Vinny med 15, Anne Marie/Kaj med 16 og Arne/Dorte med 17.
På hul 9 havde Anne Marie/Kaj udlignet Henning/Elises føring. Begge par havde 22 slag, Bent/Vinny havde 24 og Arne/Dorte 25 slag.
Da kampen var færdig, havde Henning/Elise igen næsen forrest med 29 slag. Anne Marie/Kaj havde 30, Bent/Vinny 33 og Arne/Dorte 34 slag.

Semifinale 3

Johannes O. Nielsen/Inger Pedersen, Vamdrup (KØK), Dan/Hanne Enghoff, Middelfart (Ejby), Mikael/Britta Christensen, Vamdrup (KØK), John Nielsen/Kate Jönsson, Asperup/Nr. Åby (Baskerne).

Mikael/britta og John/Kate havde 16 slag efter 6 huller. Herefter kom Johanns/Inger med 18 og Dan/Hanne med 19.
Mikael/Britta spillede stabilt og førte efter 9 huller med 22 slag. Johannes/Inger var på 25, John/Kate på 26 og Dan/Hanne på 27 slag.
Da kampen var færdig, havde Mikael/Britta vundet med 29 slag foran Johanns/Inger og John/Kate med 33 og endelig Dan/Hanne med 35 slag.

Semifinale 4

Helmuth Westergaard/Lene Fuglsig, Gram/Øster Lindet (Slotsbyen/Øster Lindet), Anne Marie Andersen/Gunnar Pedersen, Bolderslev/Vamdrup (KØK), Jette/Ove Nielsen, Bevtoft (Bevtoft), Lilly Sørensen/Rudolf Antonisen, Vojens (Odin).

Helmuth/Lene og Jette/Ove havde begge 16 slag efter 6 huller. Lilly/Rudolf havde 17 og Anne Marie/Gunnar havde 19.
Efter 9 huller var Helmuth/Lene foran med 23 slag. Der var 25 til både Jette/Ove og Lilly/Rudolf, mens Anne Marie/Gunnar havde 27.
Meget kunne ske endnu, men det gjorde der ikke. Helmuth/Lene vandt med 31 slag foran Jette/Ove med 32, Lilly/Rudolf med 34 og Anne Marie/Gunnar med 35 slag.

Finale

Lene Henriksen/Peter L. Christensen, Ødis Kroge (KØK), Henning Sellebjerg/Elise Frostholm, Skydebjerg (Skydebjerg Krolfklub), Mikael/Britta Christensen, Vamdrup (KØK), Helmuth Westergaard/Lene Fuglsig, Gram/Øster Lindet (Slotsbyen/Øster Lindet).

Her kom Lene/Peter bedst i gang, men en hole-in-one og stabilt spil gav en føring til Henmuth/Lene med 15 slag foran Lene/Peter med 16, Mikael/Britta med 17 og Henning/Elise med 19.
Efter 9 huller var spændingen øget, for nu stod Helmuth/Lene og Lene/Peter lige med 24 slag, mens Mikael/Britta havde 26 og Henning/Elise 27.
På næstsidste hul kom Lene/Peter foran, og da de sluttede med en 2'er var de kun til at hente med en hole-in-one, og det skete ikke. Sejr til Lene/Peter med 31 slag foran Helmuth/Lene med 32, Henning/Elise med 33 og Mikael/Britta med 34 slag.

DSCF5995
Britta, Mikael, Elise Henning, Lene F., Helmuth, Peter og Lene H.

1) Lene Henriksen og Peter L. Christensen, Ødis Kroge (KØK) - 31 slag.
2) Helmuth Westergaard og Lene Fuglsig, Gram/Øster Lindet (Slotsbyen/Øster Lindet) - 32 slag.
3) Henning Sellebjerg og Elise Frostholm, Skydebjerg (Skydebjerg Krolfklub) - 33 slag.
4) Mikael og Britta Christensen, Vamdrup (KØK) - 34 slag.

Statistik og billeder

Dagens bedste runde: Lene Henriksen og Peter L. Christensen, Ødis Kroge (KØK) - 22 slag på bane 2.

Bane 1 - gennemsnit 32,8

Damer: Anni Husmann/Gitte Jessen, Toftlund (Tirslund), Hanne T. Petersen/Merete Schultz, Favstrup (Hullet), Louise/Susanne Boesen, Ejby (Ejby) - 29 slag
Herrer: Hans Peter Trans/Mogens Christensen, Gram (Slotsbyen) - 25 slag.
Mixed: Arne Koch/Dorte Brems, Årup (Hårslev), Dan/Hanne Enghoff, Middelfart (Ejby), Kristine/Kai Kristensen, Vojens (Agrarerne) - 27 slag.

Bane 2 - gennemsnit 29,8

Damer: Doris Mortensen/Herdis Lorenzen, Lundsmark (Lundsmark), Rie Rasmussen/Else Christiansen, Seest (SBK) - 26 slag.
Herrer: Egon Lolk/Anders Juhler, Gram/Arrild (Slotsbyen), Frede Hansen/Jørgen Ejby, Skydebjerg (Skydebjerg), Mikael Knudsen/Simon Simonsen, Kalundborg (Borrehøj) - 26 slag.
Mixed: Peter L. Christensen/Lene Henriksen, Ødis Kroge (KØK), Tove Menné/Frede Henningsen, Sommersted/Haderslev (Agrarerne) - 22 slag.

Bane 3 - gennemsnit 32,2

Damer: Rie Rasmussen/Else Christiansen, Seest (SBK) - 23 slag.
Herrer: Frede Hansen/Jørgen Ejby, Skydebjerg (Skydebjerg) - 25 slag.
Mixed: Peter L. Christensen/Lene Henriksen, Ødis Kroge (KØK) - 26 slag.

Bane 4 - gennemsnit 32,6

Damer: Doris Mortensen/Herdis Lorenzen, Lundsmark (Lundsmark) - 27 slag.
Herrer: Mikael Knudsen/Simon Simonsen, Kalundborg (Borrehøj), Bent Pedersen/Erik Kamper, Nysted (Nyserne) - 28 slag.
Mixed: Anne Marie/Kaj Petersen, Hammelev/Vojens (Odin) - 25 slag.

 Alle baners gennemsnit 31,8 = 127,2 for 4 baner.

Man finder resultater her: Resultater