LM 2014

Slotsbyen vandt LM for hold i Hadbjerg ved Hadsten.

En dejlig solskins lørdag var der Landsmesterskaberne i krolf i Hadbjerg ved Hadsten, i samarbejde med DGI Østjylland. Når vejret er godt, er alting godt når det handler om krolf.
Der skal nu alligevel lyde en ros til arrangørerne, som godtnok også ville have æren for vejret, for det gode arrangement. Jeg har for det meste en finger med i spillet, men denne gang kunne jeg tage det roligt og bare spille og nyde det. Jeg tror det er 2. gang i de 25 år jeg har arrangeret krolf jeg har kunnet det. Herligt!!

Der var 4 baner opstillet, og det var lidt tilfældigt hvor man kom til at spille. Når man skulle ud, fik man at vide at man skulle til bane 1 og 2, hvilket betød, at den ene double blev spillet på bane 1 og den anden på bane 2. For mit vedkommende betød det f. eks. at jeg fik 3 kampe på bane 2 og 1 på hver af banerne 1 og 4.

En kamp bestod af 2 doubler og det var antal slag for de 4 spillere der talte, så en kamp var rimeligt hurtigt overstået, og det gav faktisk ret meget tid til afslapning mellem kampene.

Der var tilmedt 20 hold (87 spillere) og flere klubber stillede med 2 hold. Det gav 4 grupper med 5 hold, hvilket gav 1 oversidder i hver af de 4 runder holdene spilledet. Nr. 1 og 2 i hver pulje gik videre til kvartfinalerne. I kvartfinaler og semifinaler var det vind-eller-forsvind og det hele endte op med en finale mellem KUK Slotsbyen og Seest BK, og Slotsbyen vandt og kan hermed kalde sig Landsmestre.

Efter finalen var der præmieoverrækkelse og fællesspisning for dem der havde bestilt det. En helt igennem hyggelig dag, hvor man oven i købet kom til at møde "nye" mennesker fra nye klubber. 

Her er lidt resultater:

Kvartfinaler:

Team Oswald – Ebeltoft 2
Uggelhuse 2 – KUK Slotsbyen
PIP Slotsbyen – Madholdet 1
Optimisterne – Seest BK

Semifinaler:

Ebeltoft 2 – KUK Slotsbyen
PIP Slotsbyen – Seest BK

Finale:

KUK Slotsbyen – Seest BK

3 – 4 Pladsen:

Ebeltoft 2 – PIP Slotsbyen

Placering:

1.       KUK Slotsbyen
2.       Seest BK
3.       PIP Slotsbyen
4.       Ebeltoft 2


Nr. 1: KUK Slotsbyen

 


Nr. 2: Seest BK

 


Nr. 3: PIP Slotsbyen