Forhåndsfavoritterne DKK 1 fik en blandet start. Store sejre på hjemmebane, men kun 1 point på udebane i de første 4 kampe.
Så var det jo spændende om de 2 "gamle" 1. div. hold Hullet og KØK 4 kunne drille dem, men det var der ikke meget der tydede på.
De 2 oprykkere havde selvfølgelig ingen chance - skulle man tro - men Agrarerne 4 viste format, og de vandt alle kampe før sommerferien.
Forspringet skulle så forsvares efter ferien, og da både Agrarerne og DKK havde udekamp mod KØK 3 samme dag, kunne det blive en afgørende dag.
Begge hold spillede imidlertid uafgort, så DKK var stadig 3 point efter.
DKK strammede bændlerne og vandt resten - bl. a. 14-2 over Agrarerne - så Agrarerne skulle bare sætte 1 point til i sidste kamp mod KØK 4.
KØK 4 gjorde hvad de kunne, men efter en meget lige og spændende kamp, som først blev afgort i herresinglerne, endte det med 9-7 til Agrarerne 4, som dermed  kommer med til DM slutspillet.
KØK 3 og Hullet kunne slet ikke være med i kampen om forbliven i divisionen, og de må nu ned i 2. div. Faktisk fik Hullet først point i sidste kamp mod netop KØK 3.

1. div. DM slutspil - 2011