Borrehøj Krolfklub

Borrehøj Krolfklub

 

Formand: Knud Møller Knudsen, 61 66 09 17

Stiftet : 8/4-2010.
Hjemsted : Boligområdet Borrehøj, Kalundborg


Interessen for krolf blev vakt i slutningen af det forrige årtusinde, da et par af medlemmerne har familie på Fyn, som selv var og er aktive krolfspillere. Der blev snart indkøbt køller og kugler og etableret huller i haven, og spillet blev præsenteret for venner og øvrig familie.

Efter flytning til Borrehøj, som er en ny udstykning i Kalundborg, blev der på det store fællesareal etableret en bane med nogle nummerpinde, som skulle udgøre det for huller. Flere af naboerne syntes at spillet så sjovt og hyggeligt ud, og snart fik de selv indkøbt det rette udstyr, og er nu blevet rigtige krolfere, og selvfølgelig er der siden blevet gravet rigtige huller med fine nummerpinde.

Der blev spillet mange spil fra 2007-2010, hvor de fleste huse blev færdigbygget, og i netop 2010 var vi spillere nok til at kunne stifte en klub med bestyrelse og hvad dertil hører.

Da vores bane ligger på det fællesejede grønne område, er det kun muligt for Borrehøjbeboere eller for personer med nær personlig relation til en Borrehøjbeboer at blive medlem af Borrehøj Krolfklub. Det er således ikke muligt for os at afholde større stævner eller turneringer, idet vi har de øvrige beboere på Borrehøj at tage hensyn til.

Vi har ingen faste træningstider, men byder lejligheden sig, så bliver der krolfet - sommer og vinter og i solskin og i tusmørke.
Mottoet for Borrehøj Krolfklub er derfor også: "Godt vejr eller ej, vi er klar med vores grej...."

Vi har indtil videre ikke deltaget i turneringer, men prioriterer at være repræsenteret til VM, og også gerne DM.

 

Mere krolf

Login

Log bare ind, det er ganske ufarligt. Det giver lidt mere adgang at være logget ind.
Har du ikke et brugernavn, så lav et med linket "Create an account".

God fornøjelse

Sponsorer

Klik på logo
Støt vores sponsorer,
de støtter os.