Dagliga 1 blev vundet sikkert af Odin C

 

Dagliga 1 spillede i Stepping, lige som dagliga 2 og 3 havde gjort. Vi takker Stepping for lån af banerne.

Vejret var nogenlunde - spredte byger og lidt sol.

New 3

New 22

Der er 4 deltagere ved sådan et stævne. De 2 fynske hold var Haarby A og Skydebjerg B, og fra Sydjylland var det Odin C og Madholdet A.
Lodtrækningen magede det sådan at fynboerne mødtes om det fynske mesterskab og jyderne om de jyske.

B1

Skydebjerg kom foran med 3-1 i mixdoublerne, og både doublerne og damesinglerne gik til hver sin side, så inden herresinglerne var stillinge 7-5 til Skydebjerg.
Haarbys herrer gik pæne runder, men Skydebjergs gik gode runder, så det endte med 2 sejre til Skydebjerg der dermed vandt kampen med 11-5.

New 14

Odin C og Madholdet A mødtes samtidig, og her startede Odin med at komme foran med 4-0. Madholdet hang på i doublerne til stillingen 6-2, men Odins damer sikrede sejren ved at bringe holdet foran med 9-3. Herresinglerne havde derfor ingen betydning og slutstillingen blev en sejr til Odin på 11-5.

Så var der pause inde placeringskampene.

New 26

Haarby kunne ikke spille om 3. pladsen, så Madholdet blev nr. 3 og Haarby nr. 4.

I finalen startede Odin igen med at komme foran 4-0 og også her hang modstanderne på i doublerne til stilligen 6-2.
Så kom singlerne og Skydebjerg skulle nærmest vinde dem alle, men det blev faktisk Odin der vandt dem alle, så de sejrede klart og entydigt med 14-2 over Skydebjerg.

New 27

Altså Odin C blev Dagliga 1 mestre med Skydebjerg B på andenpladsen og Madholdet A på trediepladsen. Haarby A fik så den utaknemmelige 4. plads uden for podiet.

HaarbyA1
Haarby A

MadholdetA1
Madholdet A

SkydebjergB1
Skydebjerg B

OdinC1
Odin C