Søllested træf en succes i blandet vejr

Da 118 af de 120 tilmeldte krolfspillere til Søllested 20-års Jubilæum Træf torsdag morgen mødte op på Anlægget i Søllested, var der opsat flagalle ned mod opholdsområdet. Flot så det ud.

Søllested spiller i dagligdagen på 2 18-huls baner, så i dagens anledning var der snuppet 6 huller fra hver bane som så udgjorde bane 3, og alt i alt fungerede det fint, selv om der var lidt transport mellem de 2 dele. Den seneste tids regn havde bragt banerne op i sværhedsgrad, men alle gik på med krum hals og godt humør.

velkommen

Desværre blev de første 2 runder inden spisepausen ramt af nogle kraftige regnbyger, hvor spillere og tællere måtte søge ly under træerne rundt omkring, hvilket gav 1 lille time ekstra spilletid. Efter spisepausen klarede det noget op så de sidste 2 runder blev klaret næsten uden stop,

regn hul 2

Da 4. runde var vel overstået vendte regnen kraftigt tilbage, så jeg nøjedes med at nævne dem der blev 4-5-6 hos damerne
Anette Jepsen, Søllested 109 slag – Inger Petersen, Langebæk 109 slag og Harriet Rûgge, Vallø 109 slag.
4-5-6 hos herrerne blev
Tom Hansen, Søllested 100 slag – Mogens Andreasen, Nyserne 103 slag og Allan Rørmark, Hårlev 103 slag.
Disse 6 kvalificerede sig som de 2 gange top-3 til supertræf 6. oktober
Desværre væltede regnen ned, så dem fik jeg ikke taget billeder af.

mere pause

Hos damerne vandt Dorte L. Christensen, Nyserne med 106 slag foran Lilian Olsen, Maribo med 108 slag og Anni Frederiksen, Søllested med 108 slag.
Hos herrerne vandt Peter Knudsen, Borrehøj med 98 slag foran Ivar Christensen, Nyserne også 98 slag og Torben Søndergaard, Søllested med 100 slag.
Dem fik jeg mellem dråberne samlet, så der kunne tages fælles billede.

top 3 begge

Derudover havde jeg 6 lodtrækningspræmier og Søllested havde 2 som vi fik udleveret, men da nogle af dem der var heldige allerede var på vej hjem fordelte vi de øvrige blandt dem der var tilbage på pladsen, og 1 af dem gik til vores langvejs gæster Annelise og Vagn Sørensen fra Lunderskov, der var startet hjemmefra kl. 05.00. Sejt gået.
Så heller ikke samlet billede af vinderne her.

pause

En stor tak til Asger og de øvrige i Søllested for at lægge baner og arbejde i sagen, så vi alle fik en god dag. Samt alle deltagere fra nær og fjern for at I holdt fanen højt og klarede strabadserne fint.

Niels Bjerre og Jan Sørensen
Træfansvarlige Region Storstrømmen

Resultater ses her.