Årets sidste almindelige DKU træf blev afviklet i Jels i fuld sol uden regn, men en kølig start på de udfordrende baner.

Tak til Jels krolf klub for at tilrettelægge perfekte forhold - med god forplejning med pølser, kaffe og kager m.v. det betød at det blev en rigtig god og hyggelig dag.
Banerne var perfekte på trimmede baner, mellem træer og buske. Derfor kunne det jo heller ikke undgås at især på bane tre var der udfordringer som gav mellem 0 og 10 slag. Der var lavet nogle nye huller på banerne, som ellers blev afviklet "baglens" rundt.
Dejligt at de tre baner stort set startede i samme område, og sluttede der. Det betød også at der ikke var ret meget "gå forbi hinanden".
Der var 88 - nej 86 - jo 88 spillere, så det var dejligt at der var ekstra spillere som kunne træde ind hvor der var afbud, så vi undgik at der var hold med kun 3 spillere på.
Afviklingen i øvrigt forløb uden problemer og præmieoverrækkelsen var klar ca. 1510.
De 6 kvalificerede damer:
1. Birthe Eriksen Stepping 91, 2. Katrine Karstensen Kongeå 95, 3. Alice Ricksen Ø. Lindet 96 (24), 4. Lene Fuglsig Ø. Lindet 96 (29), 5. Genny Sørensen Lerte 96 (30), Esther Lauridsen Jels 97 (23).

De 6 kvalificerede herrer:
1. Claus Thygesen Skrave 89, 2. Kjeld Jensen Odin 93, 3. Ejvind Jensen Jels 94,
4. Thomas Antzack Jels 95 (26), 5 Vagn Sørensen Lunderskov 95 (27), 6 Peter Sørensen Lerte 96,

De der var lige ved = nr. 7 og som fik trøstepræmie var:
Lene Thomsen Lunderskov 97 (28) og Krista fra Kongeå var mere uheldig og ingen præmie med 97 (29)
Herrerne nr. 7: Egon Enemark Rødding 97 (27). og de mere uheldige og ingen præmie , med 97: Jens Peter fra Lundsmark, Erling fra Odin og Michael fra Skrave.

Så var der præmier til de 3 nye medlemmer og første gang til træf:
Kirsten Levandowski Jels, Randi Snor Skrave og Kim Møller Kjær Øster Lindet.
Og så var der lodtrækningspræmier til Michael Jepsen Skrave, Bjarne Hald Lunderskov, Lars Jønsson KøK, Aime´ Rasmussen Odin, Lene Friis Odin, Bent Hager Odin og Hanne Hoffmand Hårslev.

I alt var der spillere fra 15 klubber - flot.

Tak til alle for en rigtig god dag i Jels.
Tak i øvrigt for de år hvor jeg har været træfansvarlig i DKU Sydvest - det har været både udfordrende inspirerende og endda sjovt - dejligt at møde så mange positive mennesker.

De bedste hilsner
Jens Peter

Resultater

Resultater ses her.