70 til træf i Skrave i fremragende vejr

Generelt set en rigtig god dag som forløb stort set efter bogen, med dejlig forplejning til de der ønskede at købe det, og nogle havde det jo selv med!

Forsamling

Det var varmt både i og udenfor det store telt.
Skrave har gjort meget ud af det - så ros til dem!

TeltHygge

Arealerne i Skrave er meget forskellig med tør strittende græs over græs i skyggen, med sandarealer og forskellige forhindringer og skråninger.
Vi justerede i går banerne en ekstra gang på de huller som lå for meget på skråninger når det nu er så tørt som det er. Det fungerede også tilfredsstillende selv om der selvfølgelig var nogle som måtte bruge alle 8 slag.

Baner

Der var en protest, som jeg vendte med Erling og Henning. En spiller var kommet ind i et sandfelt og skød derfra. men forinden planerede han sandet med køllen foran kuglen. Vi fastslog at det var i strid med reglerne på den måde han gjorde det på. De andre på holdet (de var kun tre i alt) gjorde ham opmærksom på det. Efter samrådet meddelte jeg ham at vi gav ham et tillægsslag. Der blev orienteret om det til alle før næste startrunde (3).

Forinden 1. start konstaterede jeg at der på de små sedler stod x gruppe ved alle, og ikke rød-blå-grøn eller gul.
Der har jeg nok lavet en forglemmelse!, men jeg havde et ekstra sæt små sedler, hvor jeg så skrev gruppefarve på. Heldigvis fik alle så en ny seddel inden start.

Der manglede 4 spillere - som meldte fra på dagen. Selvfølgelig ramte det et par af holdene hvor der i forvejen kun var tre spillere. så der måtte byttes rundt.

Men ellers en fin dag som sluttede med præmieoverrækkelsen ca. 14:30.

"En privat sponsor" sponserede en lille præmie til de spillere som deltog i et træf/stævne for første gang og som var meldt ind i en klub tidligst 1.4.2022.
Dem var der 7 af, heriblandt den unge Mads Juul fra Lundsmark.

Begyndere
Ejvind Jensen fra Jels, Mads Juul fra Lundsmark og 5 fra Skrave: Jørgen Mølgaard, Søren Peter Brink, Gunnar Lorenzen, Claus Thygesen, Aage Barlo.

Der ud over blev de resterende præmier fordelt ved lodtrækning.

Pramier

Damer

1) Mona Buhl, Lundsmark  - 96 slag
2) Ruth Andersen, Odin - 98 slag - bedste runde 29 slag.
3) Bodil Stål, Kongeå - 98 slag - bedste runde 31 slag.

4) Hanne Jensen, Lundsmark - 98 slag - bedste runde 32 slag.

Damer
Mona Buhl, Ruth Andersen, Hanne Jensen og Bodil Staal

Herrer

Erling fra Odin var uden for konkurencen, hvilket var meddelt inden start. Derfor tæller han ikke med, men toppede med 88 slag!

1) Henning Thomsen, DKK - 90 slag.
2) Arne Jensen, Lundsmark og Rudolf Antonisen, Odin - 91 slag. De havde alle 3 runder helt ens og en bedste runde på 27 slag.

4) Claus Thygesen, Skrave - 91 slag - bedste runde 29 slag.

Herrer
Henning Thomsen, Arne Jensen, Rudolf Antonisen, Claus Thygesen

JP    Mand
Et par flotte fyre - Jens Peter stod for arrangementet, den anden er vist bare til pynt

 

Alle resultater ses her.

Et godt træf i godt vejr - så bliver det vist ikke bedre.

ForsamlingMedFlag